Despre noi

Descoperă Magia Sonoră RADIO NEBUNYA!

 • Imaginează-ți un univers sonor virtual, un loc unde muzica devine o adevărată petrecere pentru simțurile tale. Bine ai venit la RADIO NEBUNYA, o platformă radio exclusiv online, care te învăluie în sunetele vibrante ale hiturilor românești și ale muzicii internaționale. Dar nu orice fel de hituri - aici găsești o selecție aleasă de manele, care te vor cuceri cu ritmurile lor contagioase.
 • RADIO NEBUNYA nu este doar un radio, este o experiență muzicală completă. Ne place să facem dedicații muzicale speciale pentru ascultătorii noștri, să creăm conexiuni prin sunet și să transformăm fiecare melodie într-o poveste. Pe lângă asta, suntem sursa ta de informații proaspete din lumea manelelor, cu emisiuni interesante și știri captivante.
 • Așadar, pătrunde în lumea nebună a muzicii cu RADIO NEBUNYA și lasă-te purtat de ritmurile inimii noastre muzicale!

Descoperă Universul Sonor Vibrant la RADIO NEBUNYA!

 • Sloganul nostru, "Numărul 1 în România," nu este doar o afirmație, ci o promisiune că vei experimenta cea mai proaspătă și antrenantă muzică direct în confortul casei tale. RADIO NEBUNYA este destinația ta de top pentru cele mai recente manele și hituri de petrecere, transformând fiecare zi într-o adevărată sărbătoare muzicală.
 • Nu suntem doar un simplu post de radio - suntem o comunitate muzicală în adevăratul sens al cuvântului. Cu chat-ul pus la dispoziție pe pagina noastră oficială, oricine poate intra în dialog și socializa cu alți ascultători sau poate împărtăși gânduri și sentimente. Aici, singurătatea dispare, iar legăturile se formează printr-o pasiune comună pentru muzică.
 • Dar RADIO NEBUNYA este mai mult decât muzică și socializare; este un far de lumină pentru românii de peste hotare, ce se simt dezrădăcinați. Aici, ei găsesc o alinare, un strop de acasă, în sunetele familiare și în comunitatea prietenoasă pe care am creat-o.
 • Așadar, lasă-te cuprins de vraja sonoră la RADIO NEBUNYA și aderă la cea mai mare și vibrantă comunitate muzicală din România. Vino și fă parte din povestea noastră muzicală, unde fiecare notă devine un capitol al emoțiilor tale!

Programarea noastră diversificată

 • Cu peste două decenii de experiență în spate, RADIO NEBUNYA a devenit un far de lumină muzicală pentru mii de ascultători din întreaga lume. Fondat în anul 2005, postul nostru online a evoluat într-o destinație muzicală de prim rang. De la atunci și până în prezent, am rămas dedicati misiunii noastre de a aduce bucurie prin sunete.

Încântare auditivă cu Radio Nebunya

 • Într-o lume în continuă schimbare, RADIO NEBUNYA rămâne fidel misiunii sale de a oferi cea mai recentă și captivantă selecție de manele și hituri de petrecere, atât de la artiștii români, cât și de la cei internaționali. Ceea ce ne face unici este pasiunea noastră pentru dedicații muzicale, pentru a face fiecare piesă să conteze și pentru a conecta oamenii prin sunet.

Descoperă Variația Emisiunilor Noastre

 • Radio Nebunya nu este doar un post de radio obișnuit. Suntem o comunitate muzicală înfloritoare și oferim o gamă variată de programe care să satisfacă toate gusturile. De la emisiile de manele noi și vechi, dedicatiile muzicale emoționante, până la hiturile autohtone și nu numai - avem totul. Emisiunile noastre de muzică LIVE, difuzate exclusiv online, sunt o fereastră către pasiunea noastră pentru sunet, disponibilă din orice colț al lumii.

Misiunea Noastră Globală

 • Cu ajutorul tehnologiei moderne, suntem în contact cu ascultători din toate colțurile lumii. RADIO NEBUNYA a devenit un refugiu pentru românii de peste hotare, care își găsesc alinarea în sunetele familiare și în comunitatea noastră prietenoasă. Cu emisiuni zilnice și știri proaspete din lumea manelelor, oferim un sentiment de apartenență și un canal muzical pe care oamenii se pot baza.
 • Așadar, călătorește cu noi în lumea fascinantă a muzicii cu RADIO NEBUNYA, unde suntem mai mult decât o stație de radio - suntem o experiență muzicală, o conexiune globală și o fereastră către emoții sonore pure.